Kontakt

Fortæl os om jeres drømme

Vi ved hvor vigtigt det er at alt er perfekt på din/jeres store dag. derfor er det vigtigt for os at være helt sikre på jeres forventninger til os, og omvendt.

Derfor sætter vi stor pris på den personlige kontakt under forberedelserne til jeres arrangement for det er primært her vi bedst lærer jer at kende og omvendt.

Men hvorfor er dette vigtigt? 

Det er vigtigt fordi det hjælper os til at få en fælles forståelse af hinandens tanker, ideer og igen, forventninger. Og, det er herigennem vi kan skabe de perfekte rammer for netop jeres arrangement. Derfor vil vi meget gerne invitere jer på en kop kaffe hvor vi kan tale om jeres tanker og hvor i samtidig får muligheden for at se omgivelserne i den hyggelige kontekst som er svær at genskabe elektronisk.

 

 

 

Kontakt os

Trænger du til hjælp, måske har vi ikke skrevet noget om netop dét du har på hjertet, eller måske vil du høre nærmere om et specifikt arrangement?

Uanset hvad du gerne vil høre mere om, så er du meget velkommen til at skrive til os. Så skal vi nok svare dig så hurtigt vi kan.

E-mail: hagestedfors@gmail.com

Tlf: 30552008